Logo 112Rotterdam

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 08 april 2015, 11:55

Donderdag in ‘Bureau Rijnmond’

Laatst bijgewerkt: dinsdag 08:13 uur

ROTTERDAM – In ‘Bureau Rijnmond’, het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond, tonen politie en justitie beelden van verdachten van misdrijven. In deze 14e aflevering vragen we de hulp van de kijkers bij de volgende zaken:

 

Tasjesroven in Maassluis
In Maassluis zijn de afgelopen maanden oudere vrouwen het slachtoffer geworden van een tasjesroof. De politie onderzoekt de acht berovingen en is op zoek naar meer informatie. De misdrijven werden gepleegd tussen november 2014 en maart 2015.

 

Burgernet
In dit item wordt een beeld geschetst van Burgernet. Wanneer en in welke situatie kan Burgernet worden ingezet en wat zijn de voordelen ervan.

 

Resultaten
In de uitzending worden een aantal resultaten bekend gemaakt van eerder getoonde zaken.

 

Openlijke geweldpleging AS Roma – Feijenoord
In deze uitzending worden nog een aantal beelden getoond van mannen die er van verdacht worden te hebben deelgenomen aan de ongeregeldheden in Rome voorafgaand aan de wedstrijd AS Roma-Feijenoord. Wie herkent hen?

 

‘Bureau Rijnmond’ is donderdagmiddag rond half zes te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.