Redactie overig 0 reactie(s) wo 27 oktober 2021, 17:30

Agenten vinden vuurwapen tijdens controle auto op parkeerplaats in Rotterdam

Laatste update: 1 jaar geleden

ROTTERDAM – Oplettende agenten controleerden gisteravond een auto op een parkeerplaats aan de Koningslaan. Het resultaat, drie aanhoudingen, een vuurwapen en meerdere zakken met mogelijk verdovende middelen erin.

Op de parkeerplaats aan de Koningslaan zag een agent zes jongens rondom twee auto’s staan. Hij had het vermoeden dat er wat zaken werden overgegeven, maar kreeg niet direct zicht op wat er precies gebeurde. Om ook de eigen veiligheid te bewaken, besloot hij meer agenten erbij te vragen en de jongens en de voertuigen te controleren.

Bigshopper
Vervolgens zijn de auto’s doorzocht, waarbij in een van de auto’s een vuurwapen werd gevonden. De agenten besloten daarop de jongens met een BTGV (benaderingstechniek gevaarlijke verdachte) aan te houden. In het tweede voertuig dat gecontroleerd werd lag een bigshopper met mogelijk verdovende middelen.

Drie van de zes verdachten zijn jongens van 23 en 24 uit Rotterdam, Weert en een zonder vaste verblijfplaats. Zij zitten nog vast en worden gehoord. De inhoud van de bigshopper en het vuurwapen wordt forensisch onderzocht.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.