Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:34:33 Autom. Brand Oms Boumanhuis (prinsenland) Prins Constantijnweg Rotterdam 171131... Prio Middel Eenheid | Kazernealarm Brandweer Capelle ad IJssel IBO...
vrijdag 23 juni 2017
 
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 22|06

NEDERLAND - Bij de politie zijn dit jaar honderden aangiftes binnen gekomen van mensen die benaderd zijn door veelal Engels sprekende mensen die zich uitgeven als medewerkers van Microsoft.

 

Ze proberen je vertrouwen te winnen door aan te geven dat je een probleem hebt met je pc. Vaak geven ze aan dat er een virus op de pc aanwezig is of een update nodig heeft. Om je te helpen de problemen op te lossen verzoeken ze je een meekijkprogramma te installeren op je computer. Hierna lijkt het of ze geld overmaken op je bankrekening. In de werkelijkheid komt dit geld van je spaarrekening! Na ...

1/1

WOENSDAG 21|06

Hondenliefhebbers tekenen massaal een online petitie, waarin wordt opgeroepen hoge boetes uit te delen aan mensen die een hond opsluiten in een snikhete auto. Op dit moment zijn er al 24.858 ondertekeningen. Bij 40.000 handtekeningen gaan de initiatiefnemers naar de Tweede Kamer.

 

Het is van de zotte dat er ieder jaar nog steeds vele hondeneigenaren zijn, die hun hond in de auto achterlaten met zomerse temperaturen. Iedere hond keert terug naar de onverantwoordelijke eigenaar. Dat moet stoppen! Die mensen verdienen geen hond. Er moet een nieuwe wet komen, die hoge straffen ...

1/1

WOENSDAG 21|06

ROTTERDAM - Vrijdagavond werden verschillende clubs in het Rotterdamse centrum gecontroleerd door een gemengd team van politie, Douane, Voedsel en Warenautoriteiten en gemeente . Bij de clubs zelf was vrijwel alles in orde, maar een bezoeker liep tegen de lamp.

 

De bezoeker van een club aan de Nieuwe Binnenweg viel op omdat hij zich zenuwachtig gedroeg. Controle van de man leverde een vuurwapen op. De politie besloot in overleg met de officier van justitie een zoeking te doen in zijn woonhuis. Daar werden ook nog vier pakketten hasj in beslag genomen. De 19-jarige Schiedammer is ...

WOENSDAG 21|06

ROTTERDAM - De lokfiets werd gestolen op de Kruiskade en teruggevonden in een bestelbus in Wateringen. Naast de lokfiets, stonden er nog acht andere fietsen in de bus.

 

De politie vermoedt dat deze van diefstal afkomstig zijn en is op zoek naar de eigenaren. Is een van de fietsen op de foto's van u of weet wie de eigenaar is? Bel dan met 0900-8844.

1/1

DINSDAG 20|06

ROTTERDAM - Een 22-jarige Rotterdammer is maandagavond aangehouden als verdachte in het onderzoek naar het dodelijke schietincident op de Dynamostraat afgelopen 3 mei. Eerder werden al een 34-jarige man uit Venlo, een 21-jarige Rotterdammer en een 22-jarige Belg aangehouden.


Woensdag 3 mei belden getuigen het alarmnummer omdat zij schoten hoorden vanuit een berging aan de Motorstraat. Kort daarna werd er opnieuw geschoten op de Dynamostraat. Op camerabeelden is te zien hoe een groepje mannen achter de 24-jarige Rotterdammer aan gaat en richting hem schiet.

 

De Rotterdammer werd ...

GISTEREN 22|06

APELDOORN - Twee conducteurs zijn woensdag 21 juni bedreigd door een passagier. De man is aangehouden.

 

De conducteurs vroegen de 33-jarige man uit Rotterdam in de trein richting Duitsland om zijn vervoersbewijs. Hierop reageerde hij direct zeer agressief. De man uitte vervolgens diverse bedreigingen in de richting van de twee. De gealarmeerde politie hield de man op Station Apeldoorn aan. De man reageerde ook agressief naar de agenten en beledigde hen.

 

De politie tolereert geen verbaal of fysiek geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak en treedt er ...

WOENSDAG 21|06

ROTTERDAM - De politie in Rotterdam heeft op woensdag 21 juni op de 1e Schansstraat 28-jarige Rotterdamse aangehouden. Ze zou die bewuste avond tijdens een ruzie een man hebben gestoken.


Deze 28-jarige Rotterdammer liep een wond in zijn schouder op en moest naar het ziekenhuis. De man was goed aanspreekbaar.

 

Hij werd vervolgens ook aangehouden in verband met zijn aandeel in de ruzie. De aangehouden vrouw had namelijk zichtbare kneuzingen en blauwe plekken; het gevolg van klappen die ze tijdens de ruzie van de man zou hebben gekregen. De twee hebben al langere tijd een historie ...

Agenda

Zaterdag 14 oktober

10:00
Elspeet
 
Welke straf voor achterlaten hond in hete auto
ViWa Media