Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:20:26 (dia: ) Ambu 17113 Oude Kleiweg 3043LE Rotterdam Rottdm Bon 197457 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-113
woensdag 12 december 2018

ZATERDAG 01|12

20 rechercheurs onderzoeken dood bewoonster Luntershoek Rotterdam

Op vrijdagochtend 30 november werd het slachtoffer onder verdachte omstandigheden aangetroffen in haar woning aan de Luntershoek in Rotterdam-Charlois

ROTTERDAM - De politie heeft onder leiding van het Openbaar Ministerie een team van 20 rechercheurs ingezet om de dood van een 29-jarige vrouw uit Rotterdam te onderzoeken. Op vrijdagochtend 30 november werd het slachtoffer onder verdachte omstandigheden aangetroffen in haar woning aan de Luntershoek in Rotterdam-Charlois. Forensische experts onderzoeken dit weekend de woning van het slachtoffer, camerabeelden worden bekeken en rechercheurs doen buurtonderzoek.

 

Hulp is welkom
De politie kan uw hulp goed gebruiken. Zo wil het onderzoeksteam weten hoe de vrouw haar laatste dagen heeft doorgebracht en met wie ze contact had. De politie komt met name graag in contact met mensen die de laatste dagen iets verdachts hebben gezien in de Luntershoek. Maar ook andere informatie die verder kan helpen in het onderzoek, zoals bijvoorbeeld camerabeelden, is zeer welkom.

 

Bel de politie
Getuigen kunnen bellen met 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. U kunt uw informatie ook mailen naar: tgo.rotterdam.team1@politie.nl.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines