Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:18:26 Ambu 17152 Brabantsestraat 3074RP Rotterdam Rottdm Bon 187173 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-152
woensdag 21 november 2018

VRIJDAG 02|11

Afgebrande scooter is scooter schietpartij Rechthuislaan

Bij deze schietpartij kwam een 32-jarige man om het leven

ROTTERDAM - De afgebrande scooter die afgelopen zondag op de Schulpweg werd gevonden blijkt inderdaad gebruikt te zijn als vluchtmiddel na de schietpartij aan de Rechthuislaan. Dit blijkt uit onderzoek. Bij deze schietpartij kwam een 32-jarige man om het leven.

 

Voor zover nu duidelijk is, stapte de schutter van een scooter af in de Katendrechtsestraat. De bestuurder reed door terwijl de schutter de Rechthuislaan inliep en een groepje mannen onder vuur nam. Het slachtoffer werd daarbij dodelijk getroffen. Aan het einde van de Rechthuislaan stapte de schutter weer achterop de scooter en reden zij via de Tolhuislaan weg. Na het verlaten van Katendrecht is de scooter de Maashaven Oostzijde opgereden, over de Dordtselaan naar de Mijnsherenlaan. De scooter is het laatst gezien op het Mijnsherenplein. Als mensen de scooter op deze route of daarna hebben gezien of camerabeelden hebben langs deze route waar de scooter op te zien is dan zou het onderzoeksteam deze heel graag willen ontvangen. Op de plek aan de Schulpweg waar de uitgebrande scooter is gevonden is inmiddels gezocht naar mogelijke sporen van de daders. Dit is onder andere gedaan met behulp van een zogenoemde 'explohond': een hond getraind op het vinden van vuurwapens en munitie. Er is geen vuurwapen aangetroffen.

 

Getuigen en beelden
De politie zoekt nog steeds getuigen en natuurlijk mensen die beelden hebben. U kunt dit doorgeven via 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven, kunt u bellen naar 0800-7000. Een vertrouwelijk gesprek aanvragen met Team Criminele Inlichtingen kan via 079-3458 999.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie