Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:55:23 (dia: ) Ambu 17152 Van Heusdestraat 3023RP Rotterdam Rottdm Bon 187185 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-152
woensdag 21 november 2018

DINSDAG 23|10

Politie zoekt overvallers met vuurwapen Keulenhof Rotterdam

Twee getinte jongens pakten onder bedreiging van een vuurwapen zijn tas, met daarin enkele persoonlijke spullen af

ROTTERDAM - Een vuurwapen in zijn zij en een duw tegen de muur, dat overkwam een bewoner van de Keulenhof in Rotterdam toen hij zijn portiek binnenkwam op donderdag 11 oktober. Twee overvallers hadden het op zijn tas gemunt. De politie zoekt de twee mannen en roept getuigen op zich te melden?

 

Tas
Donderdag 11 oktober rond 15.30 uur kwam een bewoner van de Keulenhof in Rotterdam Prinsenland het trappenhuis binnen en werd daar het slachtoffer van een overval. Twee getinte jongens pakten onder bedreiging van een vuurwapen zijn tas, met daarin enkele persoonlijke spullen af. Het gaat om een dure Louis Vuitton tas. Ook werd het slachtoffer tegen de muur gezet en zijn belagers voelden of hij nog meer spullen bij zich had. Het duo ging er met zijn tas vandoor, onbekend is in welke richting ze gingen.

 

Was u getuige?
Wellicht heeft u voor de overval de mannen in de buurt zien lopen, of even later uit de portiek zien komen. Bel dan met 0900-8844.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie