Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:00:06 (dia: ) Ambu 17128 Beijerlandsestraat 3074RC Rotterdam Rottdm Bon 172096 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-128
vrijdag 19 oktober 2018

MAANDAG 01|10

Getuigen gezocht van gewelddadige overval op maaltijdbezorger

Het duo bedreigde de jongen met een mes en namen geld en enkele persoonlijke bezittingen van de jongen af

ROTTERDAM - Een 16-jarige maaltijdbezorger werd zaterdag 22 september omstreeks 22.00 uur het slachtoffer van een gewelddadige overval op de Verboomstraat. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

 

De jongen leverde zijn bestelling af bij een woning in de genoemde straat. Toen hij daarop wegfietste richting het bedrijf waar hij werkte, werd hij door twee mannen tot stoppen gedwongen. Het duo bedreigde de jongen met een mes en namen geld en enkele persoonlijke bezittingen van de jongen af. Hierna sloegen zij het slachtoffer neer en reden ze op een witte fiets weg in de richting van de Van Blommesteynweg.

 

Signalement verdachten

Van de twee verdachten is het volgende signalement bekend: Twee mannen met een donkere huidskleur. Beiden hebben een lengte van circa 1.80 meter en zijn rond de 18 jaar oud. Een van de mannen droeg een grijs vest, de ander droeg zwarte kleding.

 

Vragen
Heeft u informatie die voor de politie van belang kan zijn? Bel dan met de politie via 0900-8844.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines