Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:41:32 (dia: ) Ambu 17164 Kipstraat 3011ZX Rotterdam Rottdm Bon 174221 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-164
dinsdag 23 oktober 2018

ZATERDAG 14|07

Man tegen de grond gewerkt en tegen zijn hoofd geschopt

De daders renden snel weg, maar kwamen niet ver

ROTTERDAM - Agenten van de politie in Rotterdam hebben op 14 juli een 18-jarige man uit Spijkenisse en een 19-jarige Rotterdammer aangehouden. De twee zouden in de vroege ochtend bij een horecagelegenheid bij de Aert van Nesstraat/Coolsingel twee mannen hebben mishandeld.


Een 25-jarige man uit Breda werd het hardst geraakt. Hij werd tegen de grond gewerkt en werd tegen zijn hoofd geschopt. Het slachtoffer was in gezelschap van een 23-jarige Rotterdammer die de kopschopper wilde stoppen en tussenbeide sprong, maar hij kreeg een klap in zijn gezicht.

 

Minuten
De daders renden snel weg, maar kwamen niet ver. De mishandeling werd namelijk door medewerkers van Cameratoezicht gezien en binnen enkele seconden werden de beelden doorgezet naar de politie, die direct actie ondernam. Agenten hadden binnen een paar minuten de vermoedelijke daders al in de kladden. De verdachten zitten vast.

Foto's
1/1
Locatie

Headlines