Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:24:00 Ambu 17163 West-varkenoordseweg 3074HK Rotterdam Rottdm Bon 197488 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-163
woensdag 12 december 2018

ZATERDAG 02|06

Man doodgeschoten bij ruzie op de Riederlaan in Rotterdam

Het slachtoffer en de dader maakten deel uit van een groep die ruzie kreeg voor de deur van een winkel aan de Riederlaan in Rotterdam-Zuid

ROTTERDAM - Een 46-jarige man uit Rotterdam heeft een schietpartij vanmiddag aan de Riederlaan niet overleefd. Hij werd dodelijk getroffen, nadat een man bij een ruzie zijn wapen afvuurde. De dader, een 26-jarige man uit Rotterdam, is aangehouden.


Het slachtoffer en de dader maakten deel uit van een groep die ruzie kreeg voor de deur van een winkel aan de Riederlaan in Rotterdam-Zuid. Die ruzie verplaatste zich op enig moment naar binnen. Daar werd het fatale schot gelost.


Twee agenten die in de buurt van het incident aan het werk waren, hoorden het schieten. Zij renden naar de plek waar het geluid vandaan kwam. Hierdoor konden ze de verdachte bij het verlaten van de winkel aanhouden. Er is nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar die hulp mocht niet meer baten. Naar de aanleiding van de ruzie wordt onderzoek gedaan.

Foto's
1/1
Locatie

Headlines