Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:49:34 Autom. Brand Oms Supermarkt Albert Heijn Schiehavenkade Rotterdam 170631 Ic01 Prio Hoog Eenheid | Kazernealarm Baan Brandweer Rotterdam Noord...
woensdag 26 september 2018

MAANDAG 16|04

Da’s pech, rijbewijzen weg

De snelheidsmaniakken reden zondagmiddag 157 km en 134 km per uur over de Matlingeweg reden waar 50 km is toegestaan

ROTTERDAM - Agenten pakten zondag 15 april van twee snelheidsmaniakken en twee beginnende bestuurders het rijbewijs af.


De snelheidsmaniakken reden zondagmiddag 157 km en 134 km per uur over de Matlingeweg reden waar 50 km is toegestaan. Levensgevaarlijk en onacceptabel. Ook twee beginnende bestuurders konden hun pas behaalde rijbewijs weer inleveren. Zij bliezen 430 en 380 ugl bij de Erasmusbrug terwijl voor een beginnende bestuurder maximaal 88 ugl is toegestaan.

 

In totaal hadden veertien bestuurders te diep in het glaasje gekeken. Eén bestuurder werd aangehouden omdat hij niet eens een rijbewijs had. Een ander had nog verschillende bekeuringen op staan. Tot slot werd een nog een bestuurder aangehouden omdat hij zich niet kon identificeren.

 

Samen met de gemeente Rotterdam blijft de Verkeerspolitie controles houden om het asociale rijgedrag in het verkeer aan te pakken. Het zorgt voor levensgevaarlijke situaties en daarnaast is het bron van ergernis bij bewoners en andere bestuurders.

Locatie