Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:27:42 Ambu 17104 Bst Aveling 3194LA Hoogvliet Rotterdam Hoogvl Bon 161558 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 17-104

Ambulance 17-104

woensdag 26 september 2018

ZATERDAG 10|03

Man berooft in eigen auto op de Nolensstraat

Het slachtoffer, een 22-jarige man uit Barendrecht, had op de Nolensstraat afgesproken om een vriendin op te pikken

ROTTERDAM - De Nolensstraat in Rotterdam-Blijdorp is vrijdagavond het toneel van een brutale beroving. Twee mannen met een vuurwapen beroven een man in zijn eigen auto. De daders gaan er met zijn geld en andere waardevolle bezittingen vandoor.


Het slachtoffer, een 22-jarige man uit Barendrecht, had op de Nolensstraat afgesproken om een vriendin op te pikken. Als hij nog even met het meisje in de auto zit, trekken twee onbekende mannen de autodeur open. Het meisje weet weg te komen, terwijl de berovers in de auto plaatsnemen. De berovers geven het slachtoffer de opdracht een stukje te gaan rijden en onderwijl alles wat hij bij zich heeft aan hen te geven. Zij richten een vuurwapen op het slachtoffer, dwingen hem de auto te stoppen, nemen de sleutels mee en gaan er te voet vandoor.

 

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Heeft u vrijdagavond rond half tien s avonds iets verdachts gezien op of rond de Nolensstraat, meldt dit dan alstublieft bij de politie via 0900-8844.

Locatie