Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:30:33 Ambu 17113 Charley Tooropsingel 3059WG Rotterdam Rottdm Bon 161530 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-113
woensdag 26 september 2018

VRIJDAG 01|12

Opnieuw grote controle op de Molenvliet

Een bestuurder moest mee naar het bureau omdat er nog 59 dagen gevangenisstraf voor hem open stond

ROTTERDAM - Opnieuw heeft de politie een grote brommer- en scooteractie gehouden in Rotterdam-Zuid. Ruim 200 scooters en bromfietsen werden gecontroleerd. De actie vond donderdagavond plaats op de Molenvliet na klachten over overlast van omwonenden.


Politiemensen keken naar de technische staat van de scooters en of de motor was opgevoerd. Ook controleerden zij rijbewijzen en verzekeringen. Politiemensen van het basisteam en het team Verkeer voerden samen met Stadstoezicht van de gemeente en de RDW de controle uit.

 

De agenten schreven tientallen bekeuringen uit voor onder meer rijden zonder rijbewijs en rijden zonder verlichting. Een bestuurder moest mee naar het bureau omdat er nog 59 dagen gevangenisstraf voor hem open stond.

 

De politie neemt de klachten van omwonenden serieus, houdt de overlast scherp in de gaten en zal indien nodig weer gaan controleren.

Foto's
1/1
Locatie