Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:39:00 (dia: ) Ambu 17110 Europaweg 3199LD Maasvlakte Rotterdam Maasvl Bon 161371 Prio Middel Eenheid | Ambulance 17-110

Ambulance 17-110

woensdag 26 september 2018

DINSDAG 19|09

Verkeersruzie Rotterdam eindigt met pistool schot

In een tuin aan de Vleeshouwerstraat werd een vuurwapen gevonden

ROTTERDAM - Dat onenigheid in het verkeer soms hoog op kan lopen, bleek op 18 septemberin Rotterdam-Crooswijk. Er viel een schot, maar gelukkig raakte niemand gewond.


Twee automobilisten kregen het in het Kralingse Bos met elkaar aan de stok. De reden daarvoor is niet duidelijk. Op het Boezemstraat stapte één van de twee uit zijn auto en ook de andere auto stopte en daar stapten twee mannen uit. Het gevolg was een flinke ruzie op straat, waarbij ook gevochten werd. En het bleef niet bij klappen; er viel ook een schot. De mannen uit de tweede auto gingen er daarna vandoor in de richting van de Boerschaplaan.


Agenten die een onderzoek instelden, troffen de bestuurder uit de eerste auto aan en na het horen van getuigen bleek, dat er daadwerkelijk was geschoten. Omdat de rol van deze 34-jarige Rotterdammer niet duidelijk werd, is hij aangehouden.


Ook werd een onderzoek ingesteld in de buurt en in een tuin aan de Vleeshouwerstraat werd een vuurwapen gevonden. Dit werd uiteraard in beslag genomen. De politie stelt een nader onderzoek in naar de inzittenden van de tweede auto.

Foto's
1/1
Locatie