Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:35:16 (dia: ) Ambu 17145 Johan Idastraat 3036MG Rotterdam Rottdm Bon 161389 Prio Middel Eenheid | Ambulance 17-145

Ambulance 17-145

woensdag 26 september 2018

ZONDAG 17|09

Man overvalt supermarkt aan de Oostzeedijk

Helaas meldde het personeel de overval pas twintig minuten later, waardoor de dader voldoende gelegenheid kreeg te vluchten

ROTTERDAM - Een man heeft zaterdagmiddag een supermarkt aan de Oostzeedijk in het Rotterdamse Kralingen overvallen. De dader ging er met een onbekend geldbedrag vandoor.


Rond 16:00 uur kwam de man de supermarkt binnen en bedreigde het aanwezige personeel. Met zijn hand in zijn zak vertelde hij dat hij een wapen bij zich droeg en eiste geld. Het personeel besloot hierop geen risico te nemen en voldeed aan de opdracht. Vervolgens ging de overvaller er in onbekende richting vandoor.

 

Helaas meldde het personeel de overval pas twintig minuten later, waardoor de dader voldoende gelegenheid kreeg te vluchten. Agenten hebben in de omgeving nog onderzoek gedaan en diverse mensen gecontroleerd, maar zonder succes. Het onderzoek gaat nog wel verder.

Locatie