Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:21:06 (dia: ) Ambu 17164 Bermdijk 3079TN Rotterdam Rottdm Bon 118292 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-164
zaterdag 23 juni 2018

VRIJDAG 01|09

Man op de Oldegaarde mishandeld en beroofd

Wie herkent zijn berovers?

ROTTERDAM - Een 58-jarige man uit Nieuw-Beijerland werd zondagmiddag 20 augustus het slachtoffer van een beroving. De man wilde zijn Breitling horloge verkopen maar werd op de Oldegaarde in Rotterdam mishandeld en daarna beroofd.

 

Het slachtoffer had zijn horloge via marktplaats te koop aangeboden. Op zijn advertentie reageerde een man uit Rotterdam en ze maakten een afspraak voor de verkoop op zondag 20 augustus om 15.00 uur.

 

Op de bewuste zondag werd het slachtoffer voor een portiek aan de Oldegaarde opgewacht door de potentiele koper. Samen met hem liep het slachtoffer het pand in. Eenmaal op de trap, kwam er nog een tweede persoon bij. Vlak daarna werd de man uit Nieuw-Beijerland, op de trap tussen de eerste en de tweede verdieping, neergeslagen en beroofd van zijn horloge. Ook de tas met daarin de doos van het horloge werd meegenomen. Een voorbijganger belde uiteindelijk de politie.

 

Herkenning?
Door de klappen op zijn hoofd liep het slachtoffer letsel op aan zijn gezicht. Ook was hij even buitenbewust zijn. Hij deed aangifte en de politie stelde camerabeelden veilig vanuit de portiek. Daar zijn de daders op te zien. Tot nu toe is het duo nog niet herkend. Weet u wie het zijn? Laat het de politie weten via 0900-8844 of meld het bij MMA via 0800-7000.

Locatie