Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:49:04 (dia: ) Ambu 17177 Maurickerf 3077XJ Rotterdam Rottdm Bon 117432 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-177
donderdag 21 juni 2018

DONDERDAG 24|08

Meisje (8) door hond te grazen genomen

Het slachtoffertje was zodanig gewond, dat een traumahelikopter ter plaatse moest komen voor de medische behandeling van het patiëntje

ROTTERDAM - Een 8-jarig meisje uit Rotterdam is op 23 augustus door een hond in haar arm gebeten. Het slachtoffertje werd zodanig te grazen genomen, dat een traumahelikopter ter plaatse moest komen voor de medische behandeling van het patiëntje.


Het kind is naar het ziekenhuis vervoerd; het gaat naar omstandigheden redelijk met haar. Een 69-jarige man uit Rotterdam die de hond uitliet, is aangehouden op verdenking van zware verwonding door schuld. De hond is in beslaggenomen en op een opvangadres ondergebracht.


Het meisje was op de bewuste dag met wat vriendinnen in een parkje bij de Hudsonstraat toen de verdachte met de hond kwam aanlopen. Het dier beet het meisje plotseling in haar arm en liet niet zomaar los. Door de hond met een stok en een stoeptegel te slaan, wist een omstandster uiteindelijk het dier los te krijgen.


De verdachte werd voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Daar werd hij onwel en hij moest vervolgens naar het ziekenhuis. Zijn toestand is onbekend. Hij blijft verdachte.

Foto's
1/1
Locatie