Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:49:04 (dia: ) Ambu 17177 Maurickerf 3077XJ Rotterdam Rottdm Bon 117432 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-177
donderdag 21 juni 2018

ZONDAG 09|07

Brandweer knipt slot door om bij brand op bouwterrein te komen

De brand werd omstreeks 17:45 ontdekt door voorbijgangers

ROTTERDAM - Aan de Dwarsdijk in Rotterdam heeft zondagavond korte tijd een kleine brand gewoed bij een bouwkeet. De brand werd omstreeks 17:45 ontdekt door voorbijgangers.

 

Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek een aggregaat naast het 'ketenpark' op het in aanbouw zijnde trainingscomplex van Feyenoord vlam te hebben gevat. De oorzaak is niet bekend maar het is waarschijnlijk oververhitting. Er kwam aardig wat rook vrij en leek uit de naastgelegen bouwkeet te komen, deze heeft echter alleen enige rook en roetschade opgelopen.

 

De brandweer stond voor een afgesloten terrein, om zich toegang te verschaffen tot het terrein en bij de brand te komen hebben ze een kettingslot doorgeknipt dat aan de toegangspoort hing. Eenmaal op het terrein bleek de rook van een aggregaat te komen, de brandweer heeft het aggregaat uitgezet en met een warmtebeeldcamera de naastgelegen keet onderzocht.

Locatie