Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:33:58 Stormschade (inci-01) (boom) Menno Ter Braakstraat Rotterdam 173451 Vak: 5998452 Prio Middel Eenheid | Mijnsherenlaan Kazernealarm Brandweer Rotterdam...
vrijdag 23 juni 2017

VRIJDAG 16|06

Politie houdt nepagent aan op Kruiskade

Hij wist geld af te pakken van twee winkelende mensen in het centrum van Rotterdam

ROTTERDAM - Een beveiliger hield donderdagochtend samen met de politie een 56-jarige man aan die zich voordeed als agent. Hij wist geld af te pakken van twee winkelende mensen in het centrum van Rotterdam.


Rond 10.30 uur hoorde een beveiliger van het centrum van de stad dat er mensen waren beroofd op het Weena. Daar aangekomen spraken een man en vrouw hem aan en vertelden dat er iemand naar hen riep: 'Money, Police, ID' en tegelijkertijd een greep deed naar hun spullen en er met geld vandoor ging. De vrouw zag hem nog wegrennen en de beveiliger zette op zijn fiets de achtervolging in. Op de Kruiskade kon hij de nepagent in de kraag vatten. De politie, die via de portofoon hoorde dat er een achtervolging plaatsvond, snelde er naar toe en kon de verdachte van de heldhaftige beveiliger overnemen. De man van 56 jaar uit Roemeniƫ is aangehouden.

Foto's
1/1
Locatie