Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:39:18 Ongeval Binnen (aantr.: Gaslucht) Voorburgstraat Rotterdam 179192 170531 Ic02 Vak:... Prio Hoog Eenheid | Frobenstraat Kazernealarm Brandweer Rotterdam...
vrijdag 22 september 2017

VRIJDAG 16|06

Auto Bingleystraat zwaar beschadigd na ontploffing

Rond een geparkeerde auto was vervolgens veel rook te zien, en de auto was total loss

ROTTERDAM - Vrijdag in de vroege ochtend, rond 4.30 uur, werd de Bingleystraat in Rotterdam opgeschrikt door een harde knal. Rond een geparkeerde auto was vervolgens veel rook te zien, en de auto was total loss. De politie was snel ter plaatse en onderzocht uit voorzorg gelijk het voertuig en de directe omgeving op mogelijk verder ontploffingsgevaar. Dat leverde geen bijzonderheden op. De recherche onderzoekt het incident en komt graag met getuigen in contact die mogelijk meer kunnen vertellen.


De politie onderzoekt wat de ontploffing heeft veroorzaakt en of daar iemand verantwoordelijk voor is. Naast technisch (sporen)onderzoek, spreken rechercheurs met de betrokkenen en getuigen.

 

Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, die informatie hebben die kan helpen bij het oplossen van de zaak of die beeldmateriaal hebben ten tijde van het incident, worden gevraagd contact op te nemen met ons via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel 0800-7000.

Locatie