Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 23:18:39 Ambu 17902 Lange Hilleweg Rotterdam Rottdm Bon 103633 Prio Hoog Eenheid | Traumaheli LifeLiner 2

Traumaheli LifeLiner 2

dinsdag 22 mei 2018

WOENSDAG 14|06

Rotterdams stel aangehouden op verdenking van mensenhandel

De man wordt verweten dat hij gedurende een langere periode een minderjarig meisje, wonend in dezelfde flat in Rotterdam Zuid als de verdachte, seksueel heeft misbruikt en heeft laten werken in de prostitutie

ROTTERDAM - Op dinsdag 13 juni heeft een gespecialiseerd team van de Rotterdamse politie een 32-jarige man aangehouden die verdacht wordt van mensenhandel en meerdere zedendelicten. Ook zijn 21-jarige vriendin is aangehouden.


De man wordt verweten dat hij gedurende een langere periode een minderjarig meisje, wonend in dezelfde flat in Rotterdam Zuid als de verdachte, seksueel heeft misbruikt en heeft laten werken in de prostitutie. Ook de vriendin van de verdachte is aangehouden. Haar wordt ook verweten seksueel misbruik te hebben gemaakt van het meisje. De politie onderzoekt of meer personen slachtoffer zijn geworden van de verdachten.

 

Tijdens de doorzoeking van de woning van het stel werd door de politie een geladen pistool met meerdere patronen gevonden. Zowel de man als zijn vriendin zijn in verzekering gesteld.