Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:04:51 (dia: ) Ambu 17155 Pinksterweide 3075PL Rotterdam Rottdm Bon 20318 Prio Middel Eenheid | Ambulance 17-155

Ambulance 17-155

zaterdag 24 februari 2018

MAANDAG 12|06

Inbreker Brussestraat door politiehond gebeten

De 25-jarige Roemeense vrouw die op de uitkeek zat, is ook aangehouden

ROTTERDAM - Dankzij een alerte getuige hebben agenten maandagochtend een inbreker aangehouden terwijl hij nog in de woning aanwezig was. Een vrouw die op de uitkijk zat, is ook aangehouden.


De getuige zag de man en de vrouw aan komen lopen. Terwijl de vrouw op een bankje ging zitten, zag hij de man door een heg kruipen en vervolgens via een balkon omhoog klimmen om vervolgens een woning in te gaan. Hij belde gelijk de politie die snel arriveerden.

 

De getuige had de woning in de gaten gehouden en wiste melden dat de man nog binnen was. Een agent met politiehond gingen de woning binnen. Daar gaf de agent de man de opdracht op zijn knieën te gaan zitten. De man luisterde echter niet, bleef schreeuwen en liep van de agent weg verder de woning in. Om te voorkomen dat de man een wapen zou kunnen pakken, is de politiehond ingezet. Na een beet van de hond kon de man worden aangehouden. Het gaat om een 25-jarige Spanjaard. De 25-jarige Roemeense vrouw die op de uitkeek zat, is ook aangehouden.

Foto's
1/1
Locatie