Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:44:43 (dia: ) Ambu 17155 Wolphaertsbocht 3081KZ Rotterdam Rottdm Bon 174222 Prio Middel Eenheid | Ambulance 17-155

Ambulance 17-155

dinsdag 23 oktober 2018
TOP NIEUWS

VANDAAG 23|10

ERMELO - Dinsdagmiddag rond 16.00 uur is een kitesurfer in problemen gekomen bij Strand Horst in Ermelo. Vanwege de stevige wind kon een persoon zijn kite niet meer onder controle houden en werd hij een aantal meters meegesleurd. Op een gegeven moment besloot hij de kite los te laten waarna de kite in een boom belandde.


Aangezien de boom vlak naast de snelweg A28 staat en de kite mogelijk uit de boom kon waaien en daarbij op de snelweg terecht kon komen ontstond hiermee een gevaarlijke situatie. De brandweer van Ermelo werd gealarmeerd. De kite zat te hoog in de boom waarna ook een ...

1/1

VANDAAG 23|10

EDE - De steigers rond de toren van de Oude Kerk zijn verwijderd. Na een grondige restauratie wordt de toren dinsdagmiddag 30 oktober feestelijk geopend. Hester Veltman, wethouder cultuur, heeft lang uitgekeken naar dit moment. "De toren is een belangrijk cultuurhistorisch monument en een icoon voor Ede. Bovendien geeft de toren veel sfeer aan ons centrum. Ik ben blij dat de bouwsteigers weg zijn en de toren weer voor iedereen zichtbaar is. Restaurateurs hebben afgelopen maanden veel werk verzet om dat mogelijk te maken."

 

Om 13.30 uur verricht wethouder Veltman de officiële ...

VANDAAG 23|10

NIJKERK - Op dinsdag 23 oktober is de brandweer rond 17:50 uur met spoed uitgerukt naar de Hazelaarshof in Nijkerk. Er was brand bij een vrijstaand huis.

 

De brand is waarschijnlijk ontstaan in de keuken. De oorzaak van de brand is niet bekend. Er waren veel rookontwikkelingen door de brand. De brandweer heeft de deur open gebroken. Bewoners hebben op tijd de woning kunnen verlaten en zijn opgevangen door de buren. 

Er is een ambulance ter plaatse gekomen om de gezondheid van de bewoners te controleren. 

 

De brandweer van Nijkerk kwam met vier voertuigen ter ...

VANDAAG 23|10

ROTTERDAM - Op dinsdag 23 oktober moest de brandweer met twee wagens uitrukken naar de Medusastraat in Rotterdam.

 

Hier hadden bewoners zich buitengesloten van hun woning. De brandweer is middels een ladderwagen omhoog gegaan. Daarna is een brandweerman via het balkon de woning ingegaan om daar de voordeur te openen.

VANDAAG 23|10

APELDOORN - De brandwee van Apeldoorn is dinsdag 23 oktober uitgerukt voor een melding van een kat op het dak van een woning op de kruising van de Valeriuslaan en de Mendelssohnlaan. De brandweer is inmiddels met twee voertuigen ter plaatse.

 

De brandweer heeft met de hoogwerker proberen het dier van het dak geprobeerd te halen. Toen de brandweer bij de kat aangekomen was besloot het dier zelfstandig van het dak te komen.

1/1

VANDAAG 23|10

VEENENDAAL - Dankzij een oplettende getuige en de inzet van politiehond Conan zijn maandagochtend 22 oktober twee verdachten aangehouden voor een woninginbraak. Deze inbraak vond plaats aan de Grote Pekken in Veenendaal.

 

Iets vóór 3.00 uur 's nachts zag een getuige dat er mogelijk ingebroken werd in een woning aan de Grote Pekken. De getuige belde de politie. Toen de agenten arriveerden zagen ze dat de verdachten er vandoor gingen in de richting van de Brinken. Eén van de verdachten kon al snel worden aangehouden maar een tweede verdachte wist zich te verstoppen. Met behulp ...

VANDAAG 23|10

APELDOORN - De brandweer van Apeldoorn is dinsdag 23 oktober omstreeks 15:30 uur uitgerukt voor een waterlekkage op de derde etage van het Gelre Ziekenhuis aan de Albert Schweitzerlaan in Apeldoorn.

 

De brandweer is met twee voertuigen ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de lekkage. Het bleek te gaan om een gesprongen CV leiding.

 

De pompen van de cv werden stilgezet. Met als gevolg dat de verwarming in het ziekenhuis het niet meer doet. Verwacht wordt dat dinsdagavond de verwarming nog gerepareerd wordt en het weer warmer wordt in het Gelre ziekenhuis.

...

VANDAAG 23|10

AMERSFOORT - De politie heeft een man aangehouden die ervan wordt verdacht betrokken te zijn bij een steekincident dat plaatsvond in de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 oktober.


Rond 2.55 uur kwam een melding van een steekpartij bij een horecagelegenheid aan de Maanlander. Agenten gingen erheen en troffen een gewonde man (24 uit Utrecht) aan. Ambulancepersoneel onderzocht hem en nam hem mee naar een ziekenhuis voor medische behandeling. De verdachte was er samen met anderen vandoor gegaan in een auto richting de Rondweg Noord. Agenten zochten nog in de omgeving en liepen de ...

GISTEREN 22|10

ROTTERDAM - Twee mannen hebben op zondagmiddag 21 oktober een wegvluchtende overvaller in de kladden gegrepen en aan de politie overgedragen.


Rond 15.45 uur kwam een 28-jarige man een supermarkt aan het Plein 1953 binnen en liep naar de achterkant van servicebalie. Toen een van de personeelsleden hem erop aansprak dat hij daar niet mocht komen, sloeg hij meteen om zich heen en bedreigde hij haar met een mes. De vrouw zette het op een gillen en rende de winkel uit, met de overvaller achter haar aan. Buiten zagen twee mannen de dader met het mes rennen en grepen meteen in. Eén van hen ...

Headlines