Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:52:26 (dia: ) Ambu 17103 Oportohof 3067ZS Rotterdam Rottdm Bon 118288 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-103
zaterdag 23 juni 2018
TOP NIEUWS

GISTEREN 22|06

ZWOLLE - Op vrijdagavond 22 juni is er even voor tien uur brand ontstaan op het balkon van een hoekwoning aan de Drapenierlaan in Zwolle. De brandweer was snel ter plaatse en wist erger te voorkomen. Men had het brandje snel onder controle. Hierna is de zolder rookvrij gemaakt doormiddel van een grote ventilator. Desondanks liep het balkon en de gevel wel forse schade op. Wat er precies brandde, is onbekend.

 

Volgens buurtbewoners heeft een hond, die werd uitgelaten, de brand ontdekt. De hond waarschuwde zijn baasjes en die alarmeerden vervolgens de bewoners en de brandweer. Die ...

GISTEREN 22|06

BARNEVELD - In het centrum van Barneveld werd vrijdagavond 22 juni aan het Raadhuisplein het G team van Barneveld gehuldigd Dit gebeurde na en uitgebreide rondrit onder begeleiding van politie door de wijken van Barneveld.

 

De spelers werden voor het oude gemeentehuis afgezet en toegesproken door de burgemeester en zijn vrouw. De ploeg mét de begeleiders verscheen op het balkon van de raadszaal voor een heuse balkonscène. Alle kampioenen ontvingen een mooie bos bloemen.

GISTEREN 22|06

KOOTWIJK - Aan de Nieuw Millingseweg in Kootwijk zijn vrijdagmiddag op een carpoolplaats diverse vaten aangetroffen. Na metingen van de brandweer bleek er niets te lekken.

 

De politie doet onderzoek naar de herkomst van de vaten en of er sprake is van drugsafval.

GISTEREN 22|06

APELDOORN - In korte tijd werden in Apeldoorn vier overvallen op winkels gepleegd. Ook vandaag was er weer een overval bij een drogisterij aan het Mercatorplein. De politie vraagt met name aandacht voor de camerabeelden die beschikbaar zijn van de overval op 18 juni jl. waarop de verdachte man goed zichtbaar is.

 

De politie in Apeldoorn is een onderzoek gestart nadat twee winkels in het centrum van Apeldoorn op woensdag 13 juni in korte tijd werden overvallen. Rond 17.20 uur kwam een man een winkel aan de Mariastraat binnen en bedreigde de kassière met een wapen of iets wat ...

1/1

GISTEREN 22|06

AMSTERDAM - De politie heeft donderdag 21 juni 2018 bij een spookburgeractie aan de Jan van Zutphenstraat in Amsterdam Nieuw-West een 55-jarige man aangehouden. In de woning waarin hij verbleef, werd een aanzienlijke hoeveelheid Xtc-pillen en contant geld aangetroffen. In de garagebox troffen agenten nog een tasje met zo'n vijftien eivormige drugscapsules en een nep-vuurwapen aan.

 

De Amsterdamse politie voert regelmatig met de gemeente Amsterdam controles uit om spookbewoning tegen te gaan. De actie vond plaats in het kader van het RIEC (Regionale Informatie en Expertise ...

1/1

GISTEREN 22|06

GARDEREN - De bestuurder van een Audi RS6 vond het gisteravond 21 juni niet nodig om te reageren op een stopteken van de politie, hij gaf zelfs gas bij. Na een achtervolging raakte de politie de auto kwijt, maar deze werd later in Garderen aangetroffen. Toen bleek ook waarom de bestuurder zo'n haast had om weg te komen: de auto lag vol middelen die bij plofkraken worden gebruikt.

 

De afgelopen dagen werd op de snelwegen vanuit een touringcar gecontroleerd op afleiding in het verkeer. Gisteravond rond 22.00 uur werd de aandacht van de agenten die aan deze controle meededen echter ...

1/1

GISTEREN 22|06

APELDOORN - Een drogisterij aan het Mercatorplein in Apeldoorn is vrijdagmiddag 22 juni even na 15.00 uur overvallen. Het is niet bekend of er iets is buit gemaakt. De politie is direct een onderzoek gestart. Ook werd een bericht via Burgernet verzonden.

 

De dader ging er na de overval vandoor op een damesfiets met een mandje aan de voorop en een kinderzitje achterop. Het gaat om een man met een licht getinte huidskleur en een slank postuur. De man droeg zwarte kleding en had een zwarte rugzak bij zich.

 

De politie sluit niet uit dat de dader van deze overval ook ...

GISTEREN 22|06

AMSTERDAM - Op vrijdag 22 juni omstreeks 07:30 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een woonboot gelegen aan het IJsbaanpad in Amsterdam.

 

De overval is vermoedelijk gepleegd door één dader. Hij had een opvallend geel/groen hesje aan met aluminium fluorescerende strepen.

 

Verder signalement van de man:

  • rond de 20 jaar oud
  • licht getint uiterlijk
  • tenger tot normaal postuur, hij was goed in verhouding
  • ongeveer 1.70 meter a 1.75 meter lang
  • geen gezichtsbeharing
  • gave huid
  • hij sprak beschaafd Nederlands
  • donkere broek
  • geel/groen hesje met ...

GISTEREN 22|06

APELDOORN - De politie heeft donderdagochtend 21 juni een 22-jarige man uit de gemeente Eijsden-Margraten buiten heterdaad aangehouden voor een straatroof op de Laan van Maten.

 

Een 33-jarige man liep 21 juni rond 03.00 uur vanaf de Gildenlaan in de richting van de rotonde met de Zwevende Maagden op de Laan van Maten. Bij de rotonde werd hij door een voor hem onbekende man geschopt en geslagen en beroofd van ondermeer zijn portemonnee en horloge.

 

Aan de hand van het signalement van de dader, kon deze vrijdagochtend worden aangehouden. De goederen die waren buitgemaakt ...

Headlines