Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:00:06 (dia: ) Ambu 17128 Beijerlandsestraat 3074RC Rotterdam Rottdm Bon 172096 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-128
vrijdag 19 oktober 2018
 
TOP NIEUWS

GISTEREN 18|10

ROTTERDAM - Het rechercheteam dat het schietincident op de kruising van Oudedijk-Willem Ruyslaan onderzoekt, geeft naast het signalement van de schutter ook een foto van de helm en scooter van de vermoedelijke schutter vrij.


Het team wil zo snel mogelijk de identiteit van de verdachte achterhalen. Ook vraagt het team om bewoners en omstanders die camerabeelden van het schietincident hebben, die met het team te delen.

 

Woensdagochtend 17 oktober rond elf uur loste de verdachte meerdere schoten af op een 64-jarige Rotterdammer, die op dat moment met een bijrijder in een ...

GISTEREN 18|10

HOOGVLIET - Op de A15 in de richting van Spijkenisse nabij Albrandswaard heeft donderdag 18 oktober een aanrijding tussen drie voertuigen plaatsgevonden. Bij de aanrijding is één van de voertuig op de vangrail tot stilstand gekomen.

 

Voor zover bekend raakte één persoon gewond. Het ongeval zorgt voor een forse vertraging. De A15 is in de richting van de Europoort afgesloten. Er staat inmiddels tussen Rotterdam-IJsselmonde en het knooppunt Benelux 6 km file.

 

Taxichauffeur op de bon

Terwijl de hulpdiensten bezig waren met de berging kwam een taxi voorbij rijden; de ...

WOENSDAG 17|10

ROTTERDAM - Vlak voor de kruising van de Willem Ruyslaan met de Oudedijk, werd woensdagochtend rond 10.55 uur een man van dichtbij neergeschoten. De Rotterdammer van 64 raakte levensbedreigend gewond. Naar de verdachte wordt uitgebreid gezocht.

 

Het slachtoffer zat in de auto, toen een man op een motorscooter hem van dichtbij onder vuur nam. De bestuurder werd meerdere malen getroffen, zijn bijrijder bleef hevig geschrokken maar zonder verwondingen achter. Er waren veel getuigen die direct de hulpdiensten waarschuwden.

Klopjacht
Intussen ging de dader er op een scooter vandoor in ...

1/1

WOENSDAG 17|10

REGIO - De politie is deze week weer met een touringcar op pad om te controleren of mensen zich laten afleiden achter het stuur. Ze hebben al heel wat mensen gezien die met hun telefoon in hun hand zaten, terwijl ze op de snelweg reden. Dat is niet veilig. Daarom zijn ze met deze mensen in gesprek gegaan en hebben ze ook een boete gehad.

 

Het toezicht op afleiding heeft in twee dagen al honderden boetes opgeleverd. Ook morgen zijn ze weer op pad, want uiteindelijk hopen we dat steeds minder mensen zich laten afleiden op de weg!

WOENSDAG 17|10

ROTTERDAM - Bij een aanrijding tussen twee auto's op de Industrieweg zijn woensdagmiddag 17 oktober twee personen gewond geraakt.

 

Ter hoogte van de Linschotenstraat kwamen de twee voertuigen frontaal met elkaar in botsing. Eén van de auto's kwam vervolgens tegen een geparkeerd staande auto tot stilstand. Een inzittende is direct in de ambulance behandeld. Een tweede bestuurder is naast zijn voertuig op een stoel gezet en nagekeken. Hierbij werd zijn nek door een omstander gestabiliseerd. Voor deze persoon is een tweede ambulance ter plaatse gekomen. Beide slachtoffers zijn ...

GISTEREN 18|10

ROTTERDAM - Verkeersspecialisten van de politie onderzoeken de toedracht van een dodelijk ongeval op de Brede Hilledijk. Daarbij kwam op woensdagavond 17 oktober een 24-jarige fietser uit Rotterdam om het leven. De aanrijding gebeurde om 21.40 uur.


Een auto schepte de fietser. Hulpverleners begonnen direct met reanimatie van het slachtoffer maar dit mocht niet meer baten. Agenten hielden de 22-jarige automobilist uit Rotterdam aan voor verder verhoor. Na verhoor is de man weer vrijgelaten. In het onderzoek spraken agenten met verschillende getuigen. Maar was u getuige en heeft u nog ...

GISTEREN 18|10

ROTTERDAM - De Belastingdienst heeft woensdagmorgen 17 oktober, in samenwerking met de politie, een invorderingsactie gedaan bij een juwelierswinkel in Rotterdam. De actie vond plaats in het kader van de integrale aanpak van ondermijning.

 

Bij de aanpak zijn de Belastingdienst, Politie, Gemeente Rotterdam en Openbaar Ministerie betrokken. De intensieve samenwerking is gericht op verbeteren van het woongenot en het ondernemersklimaat in Rotterdamse buurten en om criminele activiteiten uit te bannen. Naast de winkel is ook het woonhuis van de eigenaar bezocht. Bij de actie is ...

Agenda

Woensdag 14 november

09:30
Arnhem

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
 

Headlines

Winterbanden moeten ook in Nederland verplicht worden
Aantal stemmen:
  2779
46%
  Ja! Veiligheid boven alles

54%
  Nee, we hebben geen winter hier

ROTTERDAM 24Webvertising